Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Vízszűrő kancsó Brita Aluna (fehér)
8.055 Ft (6.343 Ft + ÁFA)

Vízszűrő kancsó Brita Aluna (fehér)

8.055 Ft (6.343 Ft + ÁFA)
A Brita kancsó egy cserélhető szűrő segítségével szűri meg a csapból kifolyó vizet, csökkenti a víz klórtartalmát, szűri a nehézfémeket és szerves szennyeződéseket, megőrzi a vízben található fontos ásványi anyagokat. Tisztább áttetszőbb, jobb ízű szűrt vizet ad. Méret: 2,4 l űrtartalom
Jóváírt hűségpont: 0
Egységár: 8.055,00 Ft/db
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
2024. február

Leírás és Paraméterek

Vízszűrő kancsó Brita Aluna bemutatása

A csomag tartalma:

  • átlátszó, műanyag kancsó, teljes űrtartalma 2,4 l, szűrt víz kapacitása 1.4 l;
  • BPA-mentes műanyagból (Biszfenol A) készült speciális szűrőtölcsér;
  • MAXTRA+ szűrőbetét, amellyel a vizet 4 hétig vagy kb. 150 l mennyiségben szűrhetjük;
  • műanyag fedél "Memo" típusú kijelzővel a szűrőbetét cseréjéhez.

Miért válasszuk a BRITA szűrő kancsókat?

Ezek az innovatív szűrőkancsók egy praktikus, kényelmes és környezetbarát módja annak, hogy mindig hidratálva legyünk anélkül, hogy rendszeresen vásárolnánk hagyományos palackozott vizet. Ellentétben a műanyag palackokkal, amelyek egyáltalán nem környezetbarát termékek, mivel nehezen bomlanak le, a BRITA kancsók hosszú ideig használhatóak, egyszerűen csak a szűrőbetétek cseréjét igénylik.

Segítségükkel élvezhetjük a víz autentikus ízét, amely egyszer kiszűrve, sokkal tisztább lesz, és a szennyeződések szintje csökkenni fog.

Kompakt méretük és alakjuk miatt, a kancsók tökéletesen alkalmasak a hűtőszekrény polcain való tárolásra, és stílusos kialakításuknak köszönhetően, az asztalokra helyezve kifogástalanul fognak kinézni.

A kancsó és a tölcsér a mosogatógépben mosható, kivéve a kézzel tisztítandó fedelet.

A szűrőbetét kicserélési idejének jelzője

Az Aluna Cool szűrőkancsó figyelmeztető rendszerrel van ellátva a fedélen elhelyezett "Memo" típusú szürőbetét cseréjéhez. Könnyen megfigyelhető és beállítható, ez egy AUTOMATA kijelző.

Hogyan működik?

Figyeli a vízszűrési folyamatot, és megjeleníti a MAXTRA+ szűrő betét hátralévő üzemidejét. A MAXTRA+  szűrő betét behelyezése után nyomjuk meg és tartsuk lenyomva néhány másodpercig a START gombot, amíg a 4 sáv/oszlop meg nem jelenik a képernyőn, és kétszer felváltva kigyullad. Mindegyik sáv/oszlop annak a négy hétnek az egyikét jelenti, amelyben a MAXTRA+ szűrő betét maximális teljesítménnyel használható. A MAXTRA+ szűrő betét minden héten történő használata során egy sáv/oszlop eltűnik a kijelzőről, ezzel jelezve a hátralévő élettartamot.

A MAXTRA+ szűrőbetét cseréje

Ahol naponta 2 liter vizet fogyasztanak el fejenként, hogy minden alkalommal a legjobb eredményt elérhessük, javasoljuk a MAXTRA+ vízszűrő betét cseréjét 4 hetente vagy 150 liter szűrt víz után. Az ajánlott határidő lejárta után, távolítsuk el a szűrőkancsó fedelét, óvatosan emeljük ki a tölcsért, majd mindkét oldalától fogva, húzzuk felfelé a vízszűrő betétet.

A MAXTRA+ vízszűrő betétetek új, ergonómikus formája megkönnyíti azok eltávolítását és cseréjét.

A MAXTRA+ technológia

A kancsó BRITA MAXTRA+ szűrőbetéttel van felszerelve, amely az eredeti MAXTRA verziónak egy továbbfejlesztett változata.

A „MicroFlow” szűrő technológiával rendelkező MAXTRA+ szűrőbetétek, amelyekkel a BRITA kancsók rendelkeznek, minden alkalommal optimális eredményt nyújtanak, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett ötéves kutatás eredménye. A BRITA MAXTRA+ szűrő használatával, a vízből el lesznek távolítva a klór, vízkő, ólom és réz szennyeződések. A tea és kávé íze - akár forró, akár hideg- láthatóan javulni fog, ha a felhasznált vizet a MAXTRA+-al szűrjük. A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk.

A MAXTRA+ gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásra, mivel a szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A BRITA szűrőbetétek korábbi verzióihoz képest, a MAXTRA+ 25%-kal finomabb és hatékonyabb szűrővel és 30%-kal nagyobb teljes szűrési felülettel rendelkezik; a csapvíz egy nagyobb szűrőn lesz átvezetve az első tisztításhoz, először leválasztva a durva részecskéket, és végül újra szűrve lesz, egy sokkal finomabb szitán át.

A „Micro Carbon” aktív szén részecskéinek új, kisebb és kerekebb mint a korábban használt részecskékből álló alakja, hatékonyabban és gyorsabban távolítja el a szerves szennyeződéseket, amelyek befolyásolják a víz ízét és szagát. Ugyanakkor, a ioncserélő gyanta kiküszöböli a vízkövet, és gyorsan csökkenti a fémek mennyiségét, mint például a réznek és az ólomnak. A BRITA vízszűrő kancsók teljesítménye és a szűrt víz kifogástalan íze, elsősorban ezeknek a részecskéknek köszönhető.

A kókuszhéjból nyert aktív szén, amely most még kompaktabb formában van jelen, mint a szűrőbetétek korábbi verzióiban, hatékonyabban szűrhet nagyobb mennyiségű vizet. A szénrészecskék mikro-pórusai elnyelik a nemkívánatos anyagokat, még a peszticidek elleni küzdelemben is szembeszáll.

Mi igazolja A MAXTRA+ szűrőbetétek hatékonyságát?

A BRITA termékek teljes szűrési folyamatát és minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetekben tesztelik, mint a híres TÜV SÜD, amely igazolta, hogy a BRITA termékek megfelelnek az európai élelmiszeripari szabványoknak.

A MAXTRA+ szűrőbetétek használatát a UK Tea Akademy is ajánlja, mivel bebizonyosodott, hogy a MAXTRA+ szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik.

Hogyan valósul meg, tulajdonképpen, a víz tisztítási folyamata?

Mi sem egyszerűbb! Egy viszonylag gyors, de egyáltalán nem felületes eljárással (kb. 1 perc alatt), ami a MAXTRA+ szűrőbetét négy alapösszetevőjének köszönhető, a vízszűrés gyerekjátéknak tűnik.

1. Az első szűrő megakadályozza a szennyeződések behatolását;
2. A kókuszból származó "Micro Carbon" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
3. Az ioncserélő gyanta leszűri a fémeket és megakadályozza a vízkő lerakódását.
4. A víz át lesz engedve, a végső szűréshez, egy finomabb szitán, amely megtartja a legfinomabb nem kívánt részecskéket is.
5. A víz fogyasztásra kész!

Miért környezetbarát, öko termék?

  • Tiszta, szűrt vizet fogyaszthatunk PET hulladék keletkezése nélkül
  • BPA-mentes műanyag
  • A szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak
  • A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk.