Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

WeWood nyereményjáték

wewood_ora_nyeremeny_kicsi.jpgA Zöldpolc idei utolsó játékával egy igazán különleges, 100% természetes fából készült WeWood fa karórát nyerhetsz. Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni 5 fával kapcsolatos kérdésünkre, és esélyes vagy, hogy válassz egy Neked tetsző WeWood karórát kínálatunkból.


A Zöldpolc idei évének utolsó játéka alkalmával különleges nyereménnyel készültünk! Mi az? A férfi egyetlen ékszere, és a nő okos kiegészítője. Nyerj egy WeWood fa karórát, mely trendi és egyben környezetbarát is!

Fejezd ki rajongásod a természetért egy WeWood órával! A 100%-ig természetes fából készült egyedi WeWood fa karórák mesterséges és mérgező anyagoktól mentesek. Viselésekor olyan érzést nyújtanak, mintha a természet egy darabkáját viselnéd a csuklódon. Készítésükhöz többféle fafajtát használnak, ezért változatos színösszetételben elérhetők. Készítésük miatt egy fát se vágnak ki, és a vásárlásoddal támogatod a cég ambíciózus faültetési programját.

wewood_fakarora_stock.jpg

Szabályok

Nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni 5 fával kapcsolatos kérdésre. A helyes megfejtést beküldők között sorsoljuk ki a nyertest, aki szabadon választhat kínálatunkból egy közel 30e Ft értékű WeWood fa karórát.

Egy személy csak egy helyes megfejtést küldhet be hozzánk. Ugyanazon személy különböző e-mail címekről küldött megfejtéseit érvénytelenítjük! A név és az e-mail megadása csak és kizárólag a nyertes beazonosítását szolgálja. Az adatokat csak a játék lebonyolítása miatt használjuk, és semmilyen más célra nem használjuk. Cégünk dolgozói nem vehetnek részt a játékban.

A játék időtartama: 2013. december 1-10.
Sorsolás: 2013. december 11.
Eredményhirdetés: Facebook rajongói oldalunkon, ezen az oldalon. A nyertest e-mailben is értesítjük.

Eredményhirdetés


Játékunk nyertese (2013.12.11) - Lambing Roberta
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek