Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák
Dr. Bronner's Citromfű-lime bio nádcukros szappan (710 ml)
8.999 Ft (7.086 Ft + ÁFA)

Dr. Bronner's Citromfű-lime bio nádcukros szappan (710 ml)

8.999 Ft (7.086 Ft + ÁFA)
Nádcukros szappan fehér szőlő kivonattal, shikakai porral.
Jóváírt hűségpont: 0
Egységár: 12,67 Ft/ml
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
2 héten belül

Leírás és Paraméterek

Dr. Bronner's Citromfű-lime bio nádcukros szappan bemutatása

4 az 1-ben: nádcukros szappan a kéz, az arc, a test és a haj tisztítására praktikus pumpás adagolóval ellátott 100%-ban újrahasznosított flakonban. A folyékony szappan fair trade és bio összetevőket tartalmaz, szintetikus tenzid és tartósítószer mentes. 

Értékes növényi összetevői közül az organikus fehér szőlő kivonat komplex cukrokat tartalmaz, melyek táplálják és hidratálják, puhává és simává varázsolják a bőrt. Organikus cukorral kombinálva - mely a gazdag karamell színt és az édes illatot is kölcsönzi a szappannak - nedvességmegkötő hatással bír, és segít a bőrsejtek nedvességtartalmának megőrzésében.

A bio olíva-, kender-, pálmamag-, kókusz- és jojobaolaj a bársonyos állagú szappanhabért, a puha bőrért, míg a citrom- és limeolaj a frissítő és élénkítő illatért, a shikakai pedig a gyengéd, de erős tisztító hatásért felelős.

Használata

Nagyon hatékony, ezért kis mennyiség is elegendő belőle - pár pumpálásnyi az egész testre. Hajmosáshoz nyomjunk egy adag szappant a nedves hajunkra, masszírozzuk addig, amíg elég hab képződik, majd öblítsük le. Vastag szálú illetve hosszabb hajon ismételjük meg még egyszer a műveletet. Végül öblítsük le hajunkat ecetes vízzel.

Miért környezetbarát, öko?

  • A bio és fair trade tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Csomagolása 100%-ban újrahasznosított flakon
  • Nem tartalmaz mesterséges habzó- és sűrítőanyagokat, tartósítószereket
  • Nem tesztelték állatokon
  • Kizárólag növényi összetevőkből áll
  • Vegán termék
  • 100%-osan lebomló, így nem károsítja a környezetet

Minősítések

         

Kiszerelés

710 ml