Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

Kaviczky kisokos

kaviczky_logo.jpgA Kaviczky egy olyan magyar, prémium kategóriás kozmetikai termékcsalád, mely a Hévízi tó vizének és iszapjának gyógyító hatására épít. Tudjon meg többet a mögötte lévő szemléletről, ajánlott használatáról.



Kaviczky filozófiája - Természetesség, lágyság, elegancia

Kaviczky szépségápolás holisztikus szemléletet követ, amely az embert egészében figyeli. Az ember nem más, mint a test, a lélek és a szellem egysége, amelynek harmóniáját kell elősegíteni a bőrápolás során is. A bőr folyamatosan változó élő szövet, amelynek mindig a pillanatnyi állapotát kell tekinteni a kezelés megkezdésekor.

A kozmetikai kezelés nemcsak a bőr természetes megújulását és annak regenerálódását segíti elő, hanem maga az ember is harmonikus állapotba kerül általa. A cél a hatékony és megnyugtató kezelés, amely testet és lelket egyaránt megújít, felfrissít.
A természetesség, lágyság, odaadás és professzionális tudás teszi a Kaviczky eljárást és annak termékeit egyedivé.

Ha otthon használja a Kaviczky termékeket, akkor teremtsen olyan környezetet, amely biztosítja a bőrápolás közben a relaxációt (pl. lágy nyugtató zene).

Kaviczky termékek összetétele

A Kaviczky cég, a Hévízi tó gyógyító hatásait alkalmazza a bőrápolás területén. A Kaviczky termékcsalád egyediségét egy speciálisan összeállított hatóanyag-kombinációnak köszönheti, amely minden termékben megtalálható. Ez a különleges összetevő a Pannon Formula PFTM, melynek alkotóelemei a hévizi víz, a természetes gabonakivonatok, a biológiai tisztaságú illóolajok és a hévizi gyógyiszap.

  1. kaviczky_kiskep_03.jpgHévízi víz - Katalizálja a biológiai enzimreakciókat. Nélkülözhetetlen a sejtnövekedés fázisában. Támogatja a kollagén és elasztin szintézist. Közömbösíti a szabad gyököket. Megtartja a sejtmembrán egységét. Természetes állapotban jelenlévő nyomelemeket (Zn,Cu,Mg,Ca) tartalmaz.
  2. Természetes gabonakivonat - Elősegíti a fibroblastok termelődését, növeli a bőr ellenálló képességét. Természetes fitoösztrogéneket tartalmaz.
  3. Biológiai tisztaságú illóolaj - Jól felszívódó tulajdonságuk miatt más hatóanyagokat is könnyedén a bőrbe juttatnak. Kismolekulájú részecskéi a bőrön könnyedén átjutnak.
  4. Hévízi gyógyiszap - A hévízi iszapban huminsav képződik, mely a növényi üledékekből mikrobiológiai érés során keletkezik. Hosszú szénláncú, nagymolekulájú szerves anyag, melynek számtalan értékes tulajdonsága hasznosítható a szépségápolásban. Képes a sejtmembrán potenciálját növelni, amely ezáltal élettelivé válik. Kíválóan alkalmas a bőr méregtelenítésére azáltal, hogy megköti a nehézfémeket, a bőrt regenarálja, a finom ráncokat halványítja. Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatása is szintén fontos jellemzői.

 

A Pannon Formula mellett - terméktől függően - a Kaviczky kozmetikumok fő karakterét olyan természetes összetevők adják mint például a levendula, hársvirág, vadgesztenye, zabtej, árpatej, édesmandula tej, ginkgo, körömvirág, tara fa, fűzfakéreg, yam gyökér, kukoricacsíra olaj, búza protein, szőlőmagolaj, tárnics, jázmin és ligetszépe olaj, 

kaviczky_kiskep_02.jpg

Kaviczky kozmetikumok használata

Általánosan elmondható, hogy a KAVICZKY, eljárása során a bőrt egészként tekinti. A bőr adott állapotának megfelelő termék használatával kezdődik a kezelés. Ahogyan mi is az adott pillanatban döntjük el, hogy milyen ételt eszünk, a szervezetnek milyen tápanyagra van szüksége, úgy a bőrünk is elárulja, hogy mire szomjazik.

Bőrápolás fázisai a Kaviczky szerint

  1. ELŐKÉSZÍTÉS - A szépségápolás első lépése, mely előkészíti a bőrt a további ápolásra. Először a bőrtípusnak megfelelő arctejjel megtisztítjuk a bőrfelszínt. Arcradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd tonikkal visszaállítjuk a bőr pH egyensúlyát.
  2. AKTIVÁLÁS - Ennek a második eljárási fázisnak az a célja, hogy a bőr természetes barrier funkcióját leküzdjük. Ezzel elősegítjük, hogy a hatóanyagok mélyen és egyenletesen jussanak a bőrbe, ezzel stimulálva a bőr mikrokeringését és oxigénellátottságát.
  3. ÁPOLÁS - A maszk felhelyzése a bőrre elindítja a kezelés nyugalmi, relaxációs fázisát. A cél az, hogy a kellemes ellazulás során a bőr is megkapja azokat a hatóanyagokat, amelyek felszívódva megerősítik az eddig alkalmazott készítmények előnyös hatásait.
    A szérumok a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat. Ahhoz, hogy szemléletesen elkülöníthessük a szérumokat a nappali és éjszakai krémektől a következő képet tartsuk szem előtt. Képzeljünk el egy fát. A szérum az, ami a gyökereket táplálja, a krém olyan, mint az eső a lombkoronának. A maszk az, amitől szép zöldek a levelek.  A szérumok, mindig a sejtközpontokat táplálják.
    Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk krémet, mely a felhám hidratáltságát biztosítja. A nappali krémek a mindennapos arcápolás nélkülözhetetlen kelléke. Ásványi eredetű fényvédő faktort tartalmaznak. Lágy konzisztenciájuk, gazdag hatóanyagtartalmuk megfelelően előkészítik a bőrt a smink feltételéhez.
  4. MEGERŐSÍTÉS - Az éjszakai krémek, a nappali párjukkal megegyező hatóanyagtartalommal, de eltérő emulziós arányokkal rendelkeznek. Az emulzió egy speciális technológiának köszönhetően folyadékkristályos emulzió formájában lett kifejlesztve. A folyadékkristályos emulzió lényege, hogy a hatóanyagok egy szabályos térhálós szerkezetet vesznek fel. A bőrre kerülve a bőrbe azonnal beszívódnak, nem hagynak zsírfényt, nem zárják a bőr pórusait, nem akadályozzák az éjszakai méregtelenítés folyamatát. Azonnal beépülnek az intracelluláris mátrixba. A cosmeceutical új fogalom a szépségápolásban, mely a kozmetika előre lépése a gyógyászat irányába. Olyan luxus kategóriájú készítmények, melyek kismolekulájú, sejtszinten ható, aktív növényi összetevők bőrbe juttatásával fejtik ki hatásukat.

kaviczky_kiskep_01.jpg Termékek és a bőrápolási fázisok kapcsolata

1. ELŐKÉSZÍTÉS

ARCTEJEK
Arctej kombinált bőrre
Arctej érzékeny bőrre    

ARCTISZTÍTÓK, RADÍROK
Gyengéd hámlasztó krém (minden bőrtípusra)
Enyhe mechanikai arcradír (minden bőrtípusra)

ARCTONIKOK
Arctonik kombinált bőrre
Arctonik érzékeny bőrre

2. AKTIVÁLÁS
Az aktiválás fázisához nem kapcsolódik termék. Az aktiválást speciális kozmetikai kezelésekkel érik el.

3. ÁPOLÁS

MASZKOK
Regeneráló maszk (érett bőrre)
Mélytisztító maszk (kombinált bőrre)
Tápláló gabonamaszk (száraz bőrre)

SZÉRUMOK
Szérum vitalizáló (érett bőrre)
Szérum hidratáló (vízhiányos bőrre)
Szérum feszesítő (tónustalan bőrre)
Szérum szemkontúr (érzékeny bőrre)

NAPPALI KRÉMEK
Nappali normalizáló krém (kombinált bőrre)
Nappali hidratáló krém (vízhiányos bőrre)
Nappali feszesítő krém (tónustalan bőrre)
Nappali tápláló krém (érett bőrre)
Nappali védelmező krém (érzékeny bőrre)

BALZSAMOK
Szemkontúr balzsam (érzékeny bőrre)

4. MEGERŐSÍTÉS

ÉJSZAKAI KRÉMEK
Éjszakai regeneráló krém (érett bőrre)
Éjszakai energizáló krém (vízhiányos bőrre)
Éjszakai feszesítő krém (tónustalan bőrre)
Éjszakai nyugtató krém (érzékeny bőrre)
Éjszakai szabályozó krém (kombinált bőrre)

COSMECEUTICAL TERMÉKEK
Cosmeceutical innovatív ápoló (érett bőrre)
Cosmeceutical intenzív ápoló (vízhiányos bőrre)
Cosmeceutical aktív ápoló (tónustalan bőrre)
Cosmeceutical defenzív ápoló (érzékeny bőrre)

A Kaviczky termékeket az alábbi oldalon rendelheti meg: Kaviczky kozmetikumok
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek