Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Kategóriák

30 napos pénzvisszafizetési garancia

ÉREZD MAGAD BIZTONSÁGBAN A „TERMÉSZETESen jobb!” GARANCIÁNKKAL!

30 napos visszafizetési garancia

Bizonyára tudod, hogy internetes vásárlás esetén a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheted a termékeket. Ez az úgynevezett elállás. Ha a Zöldpolcnál vásárolsz, akkor az elállási határidő a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napra növekszik.

Vagyis nem kell sietned az ügyintézéssel! A termékeket az elállási jog feltételei alapján* 1 hónapon belül visszaküldheted!

Ennyire könnyen élhetsz a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával:

no_thumbs_up.jpg

Jelezd szándékodat a fenti határidőn belül ügyfélszolgálatunknak, lehetőség szerint e-mailen.

Indoklás nélkül is elállhatsz a vásárlástól. Ha azért küldöd vissza, mert nem vagy elégedett a termékkel, akkor megköszönnénk egy rövid indoklást.

A termékeket küldd vissza címünkre az elállási nyilatkozat megküldését követő 8 napon belül.

Miután visszaérkeztek a termékek, pár munkanapon belül visszafizetjük a termékek árát.

 

* Az elállási körbe tartozó termékeket és annak feltételeit magyar jogszabályok írják elő. Szeretnénk pár fontos előírást kiemelni. Minden olyan terméket visszaküldhetsz hozzánk, melynek használatba vételével nem sérülnek a higiéniai előírások, vagy nem egyedi igények alapján gyártottuk le őket. A vásárláskor kapott számla hiányában és felbontott csomag esetén is élhetsz a garanciánkkal! Az elállási jog lakossági vásárlókat illeti meg.
Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk