Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Miért érdemes tőlünk vásárolnod?

VÁSÁRLÓBARÁT KISZOLGÁLÁS

Igenis jár Neked a figyelmesség online vásárlásnál is! Filozófiánk: „Bánj úgy a vásárlóval, mint amilyen kiszolgálásra Te is vágysz!”. Ez a szemlélet hajt minket. Szeretnénk továbbá mindenki életébe egy kis kedvességet és figyelmességet csempészni. De ne nekünk higgy, hanem az eddig kiszolgált vásárlóinknak. A Vaterás vásárlóinktól például 99,46%-ban pozitív értékelést kaptunk. Cégünk filozófiájáról és történetéről az alábbi oldalon olvashatsz: Zöldpolc rólunk oldal.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Nem tetszik a termék, amit kaptál? Még sincs rá szükséged? Visszaküldenéd? Érezd magad biztonságban! A 30 napos „TERMÉSZETESen jobb!” pénzvisszafizetési garanciánkkal a törvényileg előírt 14 napos határidő több, mint a dupláját kapod.  Egy teljes hónapod van arra, hogy meggondold magad, és visszakapd a termék és akár a szállítási díj árát.

EXTRA AJÁNDÉK VÁSÁRLÁSODHOZ

Jól esne egy kis extra meglepetés a termékeid mellé? Ha regisztrálsz oldalunkon, akkor a kosár oldalon választhatsz magadnak vásárlásod mellé egy extra ajándékot értékhatártól függetlenül. Az ajándék kínálatunkat folyamatosan megújítjuk, így vásárlásaid alkalmával mindig új ajándékokat választhatsz. Ha nem jelenik meg a kosár oldalon az ajándék választó lista, akkor regisztrálj oldalunkon, és lépj be a fiókodba.

ÖKO CSOMAGOLÁS

Termékeink és cégünk működése mellett a csomagolás is környezetbarát. Ha kiszállítással kéred termékeidet, biztos lehetsz abban, hogy a csomagolással sem terheled a Földet: újrahasznosított kartondobozt, öko öntapadó borítékot és 100%-ban lebomló töltőanyagot használunk a csomagoláshoz.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BP-I ÜZLETÜNKBEN

Inkább személyesen szeretsz vásárolni? Szereted megtapogatni, megszagolni a termékeket, és felkészült bolti eladóktól azonnali segítséget kapni? Vagy csak útba esünk, és személyesen vennéd át a rendelt termékeket? Akkor látogass meg minket XI. kerületi üzletünkbe! Az aktuális készletről webáruházunkban vagy ügyfélszolgálatunk telefonszámán érdeklődhetsz.

Üzletünkben általában 3-4 fős személyzet tartózkodik, így garantált a gyors kiszolgálás.
Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk