Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink számára. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Menü

Logona henna krémhajfestek használata

Fontos! Hosszú hajhoz – áll alatt érő -  2 csomag festék szükséges.

Előkezelés

Hajának optimális előkezelésére a Logona ásványi előkészítő pakolást ajánljuk. Intenzíven megszabadítja haját az ápoló- és formázószerek maradékaitól, korparészecskéktől és a felesleges zsírtól, így a növényi hajfesték jelentősen jobban kötődik a hajhoz.

Színezés

A Logona krémhajfestéket ecsettel egyenletesen vigyük fel tincsről tincsre. A festéket először a haj tövére kenjük és utána hosszában eloszlatjuk tincsenként. A kívánt színintenzitástól függően a krémhajfesték 30 perc és 2 óra között maradhat fönt. Végül bő meleg vízzel öblítsük ki a hajat.

Utókezelés

Hajának utókezelésére sampon helyett a Logona színrögzítő hajkondícionálót ajánljuk. Ez a speciális mosószer erősíti és fixálja hajának színét és fényét. Ha közvetlenül festés után visszük fel, a bojtorjánmagolajjal, természetes betainnal és búzakorpával készült kondícionáló láthatalan filmrétegként rögzíti a növényi színezést és ragyogó színeket biztosít hosszú ideig.

Lenövés színezése

A logona krémhajfestékek hosszan tartóan színeznek. Ez azt jelenti, hogy bár egy-két hónap elteltével láthatóvá válik a természetes hajszín lenövése, az újranövő és színezett haj közötti kontraszt jelentősen visszafogottabb, mint a vegyileg színezett haj esetén. Az új, rugalmas, nem csepegő krém révén mostantól egészen egyszerűen lehetségessé válik, hogy csupán a hajlenövést színezze meg.
Tartalomhoz tartozó címkék: Tudásanyag
Miért érdemes tőlünk... kicsi
Top termékek