Leírás és Paraméterek
Mandula blanssírozott, Natúr-nasi bemutatása
A marcipán alapanyagát képező mandulát főként süteményekhez, édes ételekhez ajánljukaprítva. A mandula fehérjét, egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakat, olajat, szénhidrátokat és ásványi sókat (K, Ca, Mg, Fe, P) tartalmaz.
A marcipán alapanyagát képező mandulát főként süteményekhez, édes ételekhez ajánljukaprítva. A mandula fehérjét, egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakat, olajat, szénhidrátokat és ásványi sókat (K, Ca, Mg, Fe, P) tartalmaz.
Tápanyag 100 g termékben:
Energia: 2468 / 590 kJ/kcal
Fehérje: 21,4 g
Szénhidrát: 18,67 g
Zsír: 52,52 g
Kiszerelés
100 g
Kiszerelés
100 g