Tápióka gyöngy, Naturganik
|
Leírás és Paraméterek
Tápióka gyöngy, Naturganik bemutatása
Magas keményítőtartalma miatt sokoldalúan felhasználható, desszertkészítéshez, sűrítéshez. Gluténmentes, íze és illata semleges. Maniókagyökérből nyerik a tápiókalisztet, amiből a termék készül. Főzés hatására megdagad, átlátszó lesz, mint a kaviár. 5 csésze vízhez 1 csésze gyöngyöt tegyünk.
Elkészítése: A gyöngyöket be kell áztatni kb. 5-10 percig vízbe, vagy növényi tejbe amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön főzzük. Eközben hozzáadhatjuk az ízesítő anyagokat (pl. vanília, karobpor) ízlés szerint. Mikor besűrűsödött, vegyük le a tűzről, öntsük ki, és hagyjuk kihűlni.
FONTOS! A termék gabonát, szójababot, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot csomagoló üzemben készült.
Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energia 1502 kJ /353 kcal
Fehérje: 0,18 g
Szénhidrát: 87,71 g
Zsír: 0,22 g
Miért környezetbarát, öko?
- Vegán termék
Kiszerelés
500 g
Elkészítése: A gyöngyöket be kell áztatni kb. 5-10 percig vízbe, vagy növényi tejbe amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön főzzük. Eközben hozzáadhatjuk az ízesítő anyagokat (pl. vanília, karobpor) ízlés szerint. Mikor besűrűsödött, vegyük le a tűzről, öntsük ki, és hagyjuk kihűlni.
FONTOS! A termék gabonát, szójababot, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot csomagoló üzemben készült.
Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energia 1502 kJ /353 kcal
Fehérje: 0,18 g
Szénhidrát: 87,71 g
Zsír: 0,22 g
Miért környezetbarát, öko?
- Vegán termék
Kiszerelés
500 g
Összetevők | Tápióka keményítő |
Származás | Thaiföld |
Vélemények

1 értékelés





Írja meg véleményét!
Pál |

2018. 08. 04.
Elkészítve íztelen, színtelen, hajzselé jellegű anyagot kapunk, persze lehet ízesíteni mindenféle földi jóval, de az állaga miatt nekem nem lett a kedvencem.