Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Aromax illóolaj (kámfor)

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
1.999 Ft (1.574 Ft + ÁFA)
Jóváírt hűségpont: 20
Egységár: 199.900,03 Ft/l
Értékelés: Nem értékelt. Legyél Te az első!
Bolti készlet:
X darab raktáron - Bp-i üzletünk készlete darabban.
Rendelhető - Partnerünknél elérhető. A feltüntetett szállítási időn belül beszerezzük.
Elfogyott - Rendelhető státusz, de a kosárba rakás gomb hiányzik: A termék hiánycikk vagy kifutott.
Rendelhető (nincs raktáron)
Száll-i idő, ha nincs raktáron:
Ennyi idő alatt szerezzük be a terméket, ha nincs készleten. Példa: „Keddi érkezés + szállítás” - Várhatóan kedden érkezik hozzánk a termék. Aznap vagy másnap partnerünknek átadjuk kiszállítás céljából a csomagodat. Száll-i módtól függően 1-2 munkanap a szállítás.
Szerdai érkezés + szállítás

Termék oldal statikus szöveg

    Szeretnéd tudni budapesti üzletünk készletét, vagy hogy várhatóan mikor érkezne meg a csomagod? Keresd a fent lévő "Bolti készlet:" és "Száll-i idő, ha nincs raktáron:" sorban található információkat 

Leírás és Paraméterek

Aromax illóolaj (kámfor) bemutatása
 
A kámfor illóolajat a babérfélék családjába tartozó, Kelet-Ázsia partvidékein honos kámforfa (Cinnamomum camphora) ágaiból, illetve a fa törzséből vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 1%-os hozammal. A kámfor illóolaja színtelen vagy halványsárga színű, átható és jellegzetes, orvosságra emlékeztető szagú.
 
 
Az aromaterápiában és a kozmetikában az alacsony kámfortartalmú olajat használják, mert a kámfort epilepsziás rohamokat kiváltható anyagként tartják számon (ez a fehér kámfornak nevezett olaj mentes a rákkeltő hatású szafroltól is). A kámforban gazdag és szafrolt is jelentős mennyiségben tartalmazó kámforolajok (sárga-, barna-) használatát az aromaterápiában nem javasolják. A kámforolajnak elsősorban a fentebb említett alkotórészeinek köszönhetően enyhe keringésfokozó, fájdalomcsillapító, valamint légúttisztító, fertőtlenítő hatása van. 
 
Az illóolaj felhasználása: alkalmazásának egyik kiemelt területeként a bőr és a bőralatti szövetek keringésének fokozása, illetve a mozgásszervi megbetegedések kezelése említhető meg. A kámforolajat a fáradt, fájós végtagok kiegészítő kezelésére alkalmas krémek, masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként használják. Emellett a légzés könnyítésére alkalmas illóolaj-keverékeknek, inhalálószereknek, illetve légzéskönnyítő mellkasi krémeknek, bedörzsölőknek is kedvelt és hatékony összetevője.

Az általunk forgalmazott, alacsony kámfortartalmú, szafroltól mentes kámforolaj nem toxikus, a bőrt nem irritálja és nincs fényérzékenyítő hatása.
 
Javasolt alkalmazás: párologtatásra, bőrfrissítő aromafürdő és testápoló masszázsolaj készítéséhez.

Miért környezetbarát, öko termék

- Növényi, természetes illóolaj
- Magyarországon csomagolt termék

Kiszerelés

10 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ajánlott termékek

Mások ezeket vásárolták hozzá

Értékelés: 5 / 5 csillag!(52)
Készleten
929 Ft -tól
Értékelés: 4 / 5 csillag!(29)
Készleten
399 Ft
Értékelés: 5 / 5 csillag!(17)
Készleten
349 Ft
Értékelés: 5 / 5 csillag!(31)
Készleten
659 Ft -tól

Termék oldal szállítás box